Käyttöehdot

Tilauksen teon yhteydessä kuluttajan tulee:

a) Ilmoittaa powerkaraoke.fi (myöhemmin power) kassalle nimensä sekä muut pakolliset tiedot toimitus- ja maksutavan valintaa varten.
b) Antaa suostumuksensa, että power rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. POWERin asiakastiedot ovat luottamuksellisia. KK sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.

1. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (040 716 9082). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen/maksuosoituksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun POWER on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen ja maksuviitteen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähkäpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa valitun rahdinkuljettajan toimipaikasta.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei POWERilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on POWERKARAOKE hinnastossa osoitteessa www.powerkaraoke.fi. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). POWER pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Tilauksen koosta riippuen powerkaraoke.fi perii toimituskuluja 3.10 - 10 EUR. Tilaukselle on mahdollista valita myös erihintainen toimitustapa. Toimitustapojen kuvaukset ja hintaerot on eritelty tuotesivulla.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä kahteen (1-3) työpäivään.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. POWER toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Kaikki POWERin toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä tai noutamalla ne varastoltamme

5. Maksuehdot: Tilauksen jälkeen asiakas saa tiedon sähköpostiinsa ja siinä ilmenee maksamiseen tarvittava tilinumeromme ja tilauksen viite, jonka asiakas liittää maksusuorituksensa viestiosioon.

6. Palautukset
6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja siitä aiheutuu tuotteelle arvon alennusta, perimme arvon alennuksen osuuden. Palautusoikeus ei koske avattuja karaokelevyjä.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen good.hintsanen@pp.inet.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Kaikki palautukset tapahtuvat postin välityksellä. Emme ota vastaan muilla tavoin lähetettyjä lähetyksiä. Palautus lähetetään osoitteeseen powerkaraoke/Goodprea Oy, Rauhankatu 18B 12a, 15110 LAHTI. Veloitamme toimitus- ja palautuskulut. Palautuskulut veloitetaan todellisten kustannusten mukaan. Tämän vuoksi ne saattavat olla huomattavasti suuremmat kuin lähetyksestä tilattaessa veloitetut postikulut.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee välittömästi vahinkoilmoitus Postiin. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa POWERille, joko sähköpostitse osoitteeseen good.hintsanen@pp.inet.fi tai postitse osoitteeseen powerkaraoke/Goodprea Oy, Rauhankatu 18B 12a, 15110 LAHTI. Virheellinen toimitus palautetaan kuluitta POWERin antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, POWER palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. POWER ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy POWERin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta POWERin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.