messilävuokraus
  • messilävuokraus

Vuokrataan Mökki Messilästä

185,00 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

Mökki 8 henkilölle Messilän rinteiden läheisyydessä. https://www.nettimokki.com/hollola/7952

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Hyvätasoinen mökki Messilän mökkikylässä laskettelurinteiden välissä. Monien mahdollisuuksien kesä- ja talvilomapaikka, monipuolisten liikunta- ja ulkoilureittien läheisyydessä. Alueella laskettelukeskus ja golfkenttä. Läheisellä Messilän uimarannalla ravintolapalvelut, yhteydet vesibussilla Lahteen ja Enonsaareen (kesäravintola ja grillauspaikat).

Liikuntamahdollisuuksia mm. Laskettelu, ulkoilu, Golf, maasto- ja maantiepyöräily, patikointi, hiihto, oleskelu. Sateisina päivinä elokuvien katselu (leffoja löytyy), karaoke (laitteet mökissä)....

Lahti ja Hollola on pienen matkan päässä.

Viikonloppuisin YHDEN YÖN HINTA (La-Su) on 230 euroa! HUOM! Normaalihinta EI SISÄLLÄ lakanoita eikä pyyheliinoja, ne pitää tilata erikseen tilaussivulta 10e/henkilö.