ULTIMATE KARAOKE CHARTS DVD

11,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

Listahittejä Enkkukaraoken saralta:

Satisfaction (The Rolling Stones) * Waterloo (Abba) * Out Of Reach (Gabrielle) * Eternal Flame (Atomic Kitten) * Every Breath You Take (The Police) * Bridge Over Troubled Water (Simon And Garfunkel) * Pure And Simple (Hear' Say) * Don't Stop Moving (S Club 7) * My Way (Frank Sinatra) * Let It Be (The Beatles) * Angels (Robbie Williams) * Over The Rainbow (Eva Cassidy)
AVDVD019 (5022810601937)

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.