MadBoy® BLENDER-642U KARAOKE/AUDIOMIKSERI + USB-SOITIN

199,00 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

MadBoy® BLENDER-642U on todella laadukas USB soittimella varustettu mikseri, jolla hoidat kätevästi keikat ja kotibileet!

Määrä

 • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
 • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
 • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Korkealaatuiset komponentit takaavat häiriöttömän äänentoiston joka tilanteessa. Mikseri onkin suunniteltu korkeaa laatua ja tasokasta äänentoistoa vaativille käyttäjille. 

Käyttöä helpottaa integroitu USB-soitin, jolla onnistuu tausta- ja väliaikamusiikin soittaminen helposti. Lataat vain musat USB-tikulle, tikku kiinni mikseriin ja show pyörimään! 

Voit liittää mikseriin esimerkiksi 4 mikrofonia ja kaksi eri äänilähdettä. Ulostuloja löytyy kahdet, joten myös kontrollikauttimien yhdistäminen settiisi käy vaivattomasti. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä toiseen ulostuloon kuulokkeet. Soudeja muokkaat helposti joka kanavassa olevalla kolmialueisella equalisaattorilla.

 • 4 x mic (XLR) / line (mono) sisäänmenoa 
  - Trim (+15dB –45dB)
  - High (-15dB - +15dB)
  - Mid (-15dB - +15dB)
  - Low (-15dB - +15dB)
  - Aux/FX (∞ - +15 dB)
  - Pan L/R
  - Level (∞ - +15 dB)
  - Peak valo
 • 2 x stereo/mono linja (6,3 Jack/RCA) kanavaa, josta toinen tarvittaessa USB-soitin kanava
  - Trim (+15dB –45dB)
  - High (-15dB - +15dB)
  - Low (-15dB - +15dB)
  - Aux/FX (∞ - +15 dB)
  - Pan L/R