• Alennuksessa!

PERFORMER''S CHOICE KARAOKEMIKSERI K10M

24,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

Helppokäyttöinen karaokemikseri edullisesti aloittelijalle!

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.
Performer's Choice-karaokemikseri mahdollistaa DVD Soittimen, Blu-Ray soittimen, Digiboxin, Tietokoneen, iPodin tai Pelikonsolin kodin karaokelaitteistoksi! Näyttö/TV/kotiteatteri tarvitsee analogiliitännät (RCA) tai Scart-liittimen. Mikserissä ei ole digitaalista HDMI-liitäntää! Kuvan voi toki liittää toistavasta laitteesta suoraan TV:lle ja musiikin ja mikrofonin voi liittää analogiliitännänllä esim. kotiteatteriin.
Pakkaus sisältää myös laadukkaan laulumikrofonin johtoineen! (lisämikrofoni saatavilla myös erikseen)

Mikseri on erittäin helppo kytkeä käyttövalmiiksi.
Pakketti sisältää:

– M10 Karaokemikserin

– MIC-1 mikrofonin

– Mikrofonikaapelin

– RCA AV kaapelit 2kpl

– Scart Adapteri IN

– Virtalähde

- DVD karaokelevy

– Asennusopas kuvitus