AUTO B GOOD - Tutkimaton tie DVD

5,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

EMMY Palkittu autoanimaatio lapsille. Opettaa elmänarvoja hauskalla tavalle. Ei sisällä väkivaltaa! Suomenkielinen puhe.

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Tervetuloa autokaupunkiin - autojen ihmeelliseen maailmaan. Liity Jonen, Essin ja muiden autojen joukkoon ja koe vauhdikkaat seikkailut heidän seurassaan. Jokainen DVD koostuu kuudesta palkitusta tarinasta ja opettaa elämä arvoja ja ymmärtämään muita.

1. YSTÄVIÄ YLÄKERRASSA - Kiitollisuus. Essi on alakuloinen. Kommellus kykykilpailussa auttaa ymmärtämään, että kaikella on tarkoitus.

2. TAIVAALLISET NÄKYMÄT - Anteliaisuus. Nyt ihailemaan meteorisadetta. Jiipee saa vian, eikä meinaa päästä perille vai...

3. HYMYÄ HUULEEN - Hyväntahtoisuus. Yksi pieni ajatus..kolme ytsävyyttä. Riittääkö yksi pieni ajatus pitämään ystävät yhdessä?

4.YLÖS SYVYYKSISTÄ - Iloisuus. Keksiikö Professori enää mitään? No ystävät auttavat häntä mäessä ja mieli muuttuu.

5. JÄÄHDYTTIMET KUUMINA -Kärsivällisyys. Jone ja Jere sähläävät. Pystyvätkö he sopimaan ja auttamaan ystäväänsä...

6. KULLANKAIVUUTA - Yhteistyö. Suuri lumikinos estää Essiä osallistumasta tavauskilpailuun. Ystävät auttavat häntä kaivautumaan läpi kinosten