AUTO B GOOD - Lähdetään liikkeelle DVD

5,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

EMMY Winner! Laadukas autoanimaatio, jossa opetetaan toimimaan oikein ja ilman kaahailua!

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Tervetuloa autokaupunkiin - autojen ihmeelliseen maailmaan. Liity Jonen, Essin ja muiden autojen joukkoon ja koe vauhdikkaat seikkailut heidän seurassaan. Jokainen DVD koostuu kuudesta palkitusta tarinasta ja opettaa elämä arvoja ja ymmärtämään muita.

1. AJAN KULKUA - Täsmällisyys. On Essin syntymäpäivä ja kaikki haluavat elokuviin. Keritäänkö leffasta ajoissa juhliin....

2. TÄYDELLINEN KUVA - Ripeys. Kaikki rakastavat paraateja. Suunnitelmat meinaavat sotkeutua täydellisen mutalammikon vuoksi.

3. MENNÄÄN ETEENPÄIN YHDESSÄ - Valmius. Suuri paraati koitta. Saadaanko ryhmän työ ajoissa valmiiksi vai karkaako ilmapallo käsistä...

4. KASVU VASTUUSEEN - Vastuu. Kati keksii juonen, että muut tekisivät hänen hommansa ja hän saisi siitä hyödyn. Mutta kuinka sitten kävi..

5. PUNAINEN KORTTI - Kunnioitus. Jiipeeltä puuttuu yksi maali ennätyksestä. Estääkö huono käytös sen syntymisen...

6. OUTOMAA - Luotettavuus. Jonen mielestä luotettava tarkoittaa samaa kuin tylsä. Professorin keksintö muuttaa hänen mielensä.