• Alennuksessa!

AUTO B GOOD - Tiekartta voittoon DVD

5,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

Suomeksi puhuttu palkittu autoanimaatio auttaa lapsia ymmärtämään toisia ja oppimaan uutta! Useasti EMMY palkittu sarja!

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Tervetuloa autokaupunkiin - autojen ihmeelliseen maailmaan. Liity Jonen, Essin ja muiden autojen joukkoon ja koe vauhdikkaat seikkailut heidän seurassaan. Jokainen DVD koostuu kuudesta palkitusta tarinasta ja opettaa elämä arvoja ja ymmärtämään muita.

1. PELASTAJA PALKKA - Rohkeus. Matti sanoo olevansa rohkea, mutta ei uskalla ajaa kilpaa. Hän näyttää rohkeutensa toisella tavalla..

2. SALAINEN VOIMA - Omatoimisuus. Jiipee himoitsee uusia renkaita, mutta onko niihin varaa. Salainen voima auttaa..

3. MYYRÄNTYÖTÄ - Itsenäisyys. Muiden retkeillessä Kati hoitaa yksin asioita..ja menestyksekkäästi.

4. MENESTYKSEN SALAISUUS - Päättäväisyys. Kesäloma alkaa ja kaikki löhöävät, kunnes Aleksi keksii kokeilemaan uutta!

5. VOITTOMAALI - Urheiluhenki. Jalkapallokausi käynnistyy ja Jiipee yrittää ymmärtää urheiluhenkisyyttä.

6. KAAHAILUA - Itsekuri. Jone päättää osallistua stunttikoulun kokeesee. Siitä seuraa vaarallinen tilanne, josta onnellisesti selvitään.