auto b good dvd
  • auto b good dvd

AUTO B GOOD - Kumi ja asfaltti kohtaavat DVD

5,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

Suomeksi spiikatut TV:stäkin tuttu EMMY PALKITTU AUTOANIMAATIO-SARJA! Saatavana 6 erilaista DVD:tä.

Määrä

  • Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme. Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.
  • Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika. Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.
  • Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Tervetuloa autokaupunkiin - autojen ihmeelliseen maailmaan. Liity Jonen, Essin ja muiden autojen joukkoon ja koe vauhdikkaat seikkailut heidän seurassaan. Jokainen DVD koostuu kuudesta palkitusta tarinasta ja opettaa elämä arvoja ja ymmärtämään muita.

1. AJA KILOMETRI HÄNEN TIETÄÄN - Suvaitsevaisuus. Jone, Matti, Kati ja Maria ovat ystäviä, mutta erilaisia. Kun kilometrit taittuvat kestääkö se?

2. RAMPPIKUUMETTA - Huomaavaisuus. Essi on suunnitellut esityksen ystäville. Mutta tulevatko kaverit paikalle vai jääkö esitys väliin..

3. ESSI JA JÄTTILÄINEN - Yksilöllisyys. Kaupungissa on uusi jättimäinen ajoneuvo. Onko se uhka vai pelastaako erilaisuus heidät vaaralta?

4. TAISTELUN MELSKETTÄ - Kansallishenki. Uusi ostoskeskus uhkaa jalkapallokenttää. Ystävät ryhtyvät taisteluun se säilyttämiseksi.

5. VAPAUDEN HINTA - Kansalaisuus. Aleksi kertoo tarinan ystävästää Jeeppisestä ja suuresta sodasta josta Jeeppinen selviytyi

6. SUURIN RAKKAUS - Uskollisuus. Aleksin tarina Jeeppisestä jatkuu ja selviää Jeepisen uroteko