AUTO B GOOD: Autokaupungin ABG

5,90 €
Sisältää alv:n 1 - 2 päivän sisällä

Autokaupungin seikkailut kävivät myös TV-kanavalla! Nyt niitä saa tilattua tästä!

Määrä

 

Toimituskäytäntö: Posti tai nouto varastostamme.

 

Palautuskäytäntö. Palautuksen kulut maksaa asiakas. Virheelliset tai vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin ja lähetetään maksutta. Muoveista avatut levyt vaihdetaan uusiin vain jos niissä on valmistevika.

 

Henkilökohtaisten tietojen ja tilausten luottamuksellinen käsittely ja suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

KYPSYYSKOE - Riippumattomuus; Jiipee haluaisi lähteä isojen kavereiden kanssa ajelulle ja tekee itse huoltonsa...mutta kannattaako laittaa siirappia renkaisiin???

KUTSUMATTOIMIA VIERAITA - Neuvokkuus; Kati, Maria ja Essi etsivät salaista vesiputousta. Kun Marian akseli katkeaa ja yö saapuu...mikä neuvoksi?

SIISTI SUUNNITELMA - Puhtaus; Ystävykset päättävät tehdä Elmolle palveluksen siivoamalla hänen kotinsa. Tästä innostuneena Elmo itsekin kokee melkoisen muutoksen.

KARKEAA KÄYTÖSTÄ - Kohteliaisuus; Elmo on elänyt kauan omissa oloissaan ja unohtanut käytöstavat. Onnistuuko niiden palauttaminen Matilta ja Katilta?

VUODEN MALLIAUTO - Reiluus; Professori keksii tietokoneen, joka valitsee vuoden malliauton. Ovatkohan kaikki tyytyväisiä lopputulokseen...

YSTÄVIEN APU - Itseluottamus; Jiipee epäonnistuu tempuissaan ja menettää itseluottamuksensa. Saavatkohan Jone ja proffa sen kuitenkin palautettua...